Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine, eğitim-öğretim konuları başta olmak üzere, karşılaşacakları sorunların çözümünde yardımcı olmak, öğrencilere rehberlik etmek, mesleki açıdan yönlendirmek, Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz olanakları hakkında bilgilendirmek, başarı durumlarını izlemek ve başarısızlık durumunda yönlendirmek, ders seçimi, vb. konularda yardımcı olmak üzere program ve sınıf bazında danışman  görevlendirmeleri yapılmıştır. Öğrencilerimiz, öğrenci numarası ve şifreleri ile  Öğrenci Otomasyonuna girmek suretiyle danışmanlığını yapacak öğretim elemanının kim olduğunu öğrenebilir ve iletişim bilgilerine erişebilirler. Danışman bilgileri ayrıca aşağıda da belirtilmiştir.

DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

Ormancılık ve Orman Ürünleri I.Sınıf  : Dr.Öğr.Üyesi Engin GÜVENDİ  / eguvendi28@hotmail.com / 0533 336 06 95

Ormancılık ve Orman Ürünleri II.Sınıf: Öğr.Gör.Murat Han ERTUĞRUL/mertugrul@gumushane.edu.tr /0538 307 46 95

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik I.Sınıf      : Öğr.Gör. Abdurrahman OLGUN / olgunapo.61@gmail.com / 0543 350 48 30